Akkumarket Turku | CM Agency
Asiakaspalvelu 8-16
puh. 0207 919 333
Myymälä ma-pe 8-16.


Varaa aika
Akun vaihtoon


Verkkoinvertterit ja lataussäätimet

Inverttereitä on useita tyyppejä. Verkkoinvertterit On-grid  kohteisiin joissa sähköliittymä ja ylimääräinen tuotanto voidaan myydä sähköyhtiölle. Off- grid järjestelmät lähinnä huvila ja kesämökkikäyttöön. Off-grid järjestelmästä saadaan 230V jännite, joka lisää monesti asumismukavuutta. Off-grid invertteri on myös verkkoinvertteri, mutta se vaatii oman sisäverkon.

Tehokkaat  koyosonic verkkoinvertterit. Kaikki tarvittava yhdessä ja samassa paketissa. Invertteri, tehokas MPPT lataussäädin, akkulaturi avonaisille, geeli, agm ja litium akuille. Ilmasto-olosuhteissamme useasti joudutaan turvautumaan aurinkosähköjärjestelmissä ulkopuoliseen lisälataukseen. On erittäin tärkeää valita invertteri akuston  mukaan jossa oikeantyyppinen ja tehokas laturi. AC laturi on invertterien ja yhdistelmälaitteiden kallein komponentti.

 

 

Näytetään kaikki 14 tulosta

Koyosonic on johtava verkkoinvertterien, energian varastointijärjestelmien jakelija ja älykkäiden energiaratkaisujen kehittäjä. Toimintamme ulottuu yli 10 vuoden ajalle ja kattaa koko arvoketjun. Omistautunut tutkimus- ja kehitystiimimme on keskeisessä asemassa yrityksen rakenteessa, ja insinöörimme tutkivat jatkuvasti uusien tuotteiden ja ratkaisujen suunnittelua ja testaamista tavoitteenaan jatkuvasti parantaa niiden tehokkuutta ja suorituskykyä sekä asuin- että kaupallisilla markkinoilla.

Koyosonic invertterit tarjoavat jatkuvasti korkeamman tuoton ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin, ja niistä on tullut ensisijainen valinta asiakkaille Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Australiassa ja Etelä-Aasiassa jne.

Selkeällä visiolla ja vankan tuote- ja ratkaisuvalikoimamme ansiosta pysymme aurinkoenergian eturintamassa ja pyrimme tukemaan kumppaneitamme kaikissa kaupallisissa ja liiketoiminnallisissa haasteissa.

14
Akkumarket