Akkumarket Turku | CM Agency
Asiakaspalvelu 8-16
puh. 0207 919 333
Myymälä ma-pe 8-16.


Varaa aika
Akun vaihtoon

Akun syvyys

Akun korkeus

Akun pituus

AhAurinkosähkö

Aurinkosähkö on uusiutuva energiamuoto jonka tuotanto ja käyttö kasvaa nopeasti.

Aurinkopaneelien hinnat ovat kovan kilpailun ansiosta halventuneet huomattavasti. Kaikenkokoisten järjestelmien rakentaminen on jo kannattavaa. Nykyaikaiset aurinkopaneelit ovat myös tehokkaita. Jo pienilläkin aurinkopaneeli järjestelmillä saadaan lisämukavuutta esim. kesämökeille joihin sähköverkon rakentaminen on vaikeaa.

KOYOSONIC tunnettuna ja luotettavana valmistajana on tuonut markkinoille uuden sukupolven aurinkoinvertterit. Valikoima kattaa OFF-GRID sekä ON-GRID hybridi invertterit. Kattava valikoima inverttereitä 1kwh-25kwh.

KOYOSONIC Half-Cut aurinkopaneelit ovat luokkansa tehokkaimpia. Uusin tuotantotekniikka takaa tasaisen laadun ja pitkän käyttöiän. Half-Cut aurinkopaneelien etuna on varjostumien puolitus. Varjostuma pudottaa tehoa vain paneelin varjostuma-alueen moduulista. Ei koko paneelilta kuten käy vanhemman tekniiikan paneeleissa.

KOYOSONIC Powerwall energiavarastoon voidaan varastoida paneelien tuottamaa ylimääräistä aurinkoenergiaa ja käyttää aikana jolloin aurinkopaneeleista ei saada energiaa. Vastaavasti voidaan Powerwall energiavarasto ladata verkkovirralla silloin kun energia on edullisinta ja käyttää kalliin energian aikana. Powerwall mahdollistaa merkittävät säästöt energialaskussa.

Toimitamme  aurinkopaneelit, invertterit, akustot ja asennuksen kokonaispakettina edullisesti.

Kaikki aurinkopaneelit toimitamme 3,2 mm karkaistulla lasipinnnalla joka kestää harmaantumatta vuosikymmenet.

Lumikuorman aiheuttaman vääntymisen estämiseksi Koyosonic paneelit toimitamme aina kestävällä 35mm alumiinirungolla.

Näytetään tulokset 1–30 / 41

Aurinkopaneelit, säätimet, invertterit, akut.

Aurinkosähkö on kätevä ja useasti edullinen ratkaisu erityisesti vapaa-ajan kohteisiin joissa sähköliittymän hinta muodostuu esteeksi hankinnalle.

Nykyaikaisilla aurinkopaneeleilla, akustoilla ja inverttereillä saadaan asumismukavuutta lisättyä suhteellisen edullisesti.

50
Akkumarket