Akkumarket Turku | CM Agency
Asiakaspalvelu 8-16
puh. 0207 919 333
Myymälä ma-pe 8-16.


Varaa aika
Akun vaihtoon

AhGEELI akut

Geeliakut kulutuskäyttöön, syväpurkausominaisuuksilla. Valikoimassamme uuden tekniikan geeliakut japanilaisella, patentoidulla tekniikalla.

Geeliakuissa syklinen kestävyys on moninkertainen esim. agm akkuun verrattuna. Syklistä kestävyyttä on saatu lisäämällä elektrolyyttiin geelimäinen ominaisuus. Geeliakku voidaan asentaa  vaikka kyljelleen. Geeliakkujen erityisominaisuuksiin kuuluu pitkä käyttöikä. Geeliakuilla saavutetaan jopa 1600 syklin kestävyys. Geeliakkujen kuin muidenkin akkujen käyttöikään vaikuttaa suuresti säilytystilan lämpötila.

Optimaalinen lämpötila säilytystilassa on +25 astetta. Karkeasti voidaan arvioida jokaisen 10 asteen korotus säilytyslämpötilassa lyhentää akun käyttöikää 50%. Geeliakku on oikein hoidettuna ja huollettuna erittäin pitkäikäinen. Geeliakkujen floating sovelluksissa käyttöikä voi olla jopa 20 vuotta. Geeliakut on varustettu ylipaineventtiilillä jotta latauksessa mahdollisesti syntyvä paine pääsee purkautumaan turvallisesti. Geeliakut voidaan sijoittaa sisätiloihin. Tyhjentyneenä geeliakkukin jäätyessään vaurioituu kuten muutkin akut.

 

VRLA_AGM  GEL napamallit ja kytkennät pdf

 

Lajittele Ah

0 - 34 Ah 35 - 69 Ah 70 - 99 Ah 100 - 400 Ah Kaikki

Akun max. mitta

170 - 235 mm 236 - 285 mm 286 - 395 mm 396 - 540 mm Kaikki

Näytetään kaikki 9 tulosta

Koyosonic AGM, GEELI ja LITIUM akkujen testaus ja laadunvalvonta

Kaikille Koyosonic tehtaille on myönnetty ISO9001-2000-, UL- ja CE-sertifikaatit jne. Käytössä aina kehittyneitä valmistustekniikoita, joita tukevat huippumodernit tuotantolaitokset ja virheetön laadunvalvonta.
1. Laadunvalvonta
“Käyttäjälähtöisen tuotekehityksen” käsite sisältyy kaikkiin tuotteisiin. Haluamme, että kaikki tuotteemme tarjoavat käyttäjille parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Tämän saavuttamiseksi tiukkojen laatustandardien mukaisia ​​tarkastuksia ja tarkastuksia tehdään toistuvasti koko tuotantoprosessin ajan materiaalien saapumisesta komponenttien kokoonpanoon ja valmiiseen tuotteeseen.
Jatkuvat ponnistelumme laadun parantamiseksi olemme tehneet uusimman elektroniikkatekniikan avulla automaattisten tarkastus- ja testauslaitteiden avulla. Luotettavuustestihuoneissa tehdään tärkeitä tarkkuustarkastuksia kaikenlaisissa simuloiduissa käyttöolosuhteissa. Näitä ovat kapasiteetin, lataus-/purkaus- ja käyttöiän tarkastukset, tietokoneistetut mittaukset sekä korkean/matalan lämpötilan, lämpösyklin ja tärinän tarkastukset. Välitön palaute tietokoneanalyyseistä testituloksista kullekin tuotantolinjalle ja tutkimus- ja kehitysosastolle on tärkeä osa laadunvalvonnan täydellisyyttä.
2. Valmistustekniikka 
Jatkamme intensiivistä tutkimusta ja saavutamme uusia ulottuvuuksia elektroniikkatekniikassa. Integroitu tutkimus- ja kehitysrakenteemme on toteuttanut uusinta teknologiaa useilla alueilla. Venttiiliohjattujen lyijyakkujemme massatuotannon alkamisesta lähtien innovatiivinen teknologinen kehitys on tehnyt niistä suuremman kapasiteetin, kevyemmät ja nopeammin ladattavat. Kehittyneiden teknologioiden avulla olemme vähentäneet huomattavasti perinteisten lyijyakkujen haittoja ja parantaneet niiden imagoa. Elektrodien raaka-aineet, joista lyijyakkumme suorituskyky riippuu täysin, ovat 99,99 % puhdasta lyijyä. Negatiivisen elektrodin absorptiojärjestelmämme mahdollistaa täydellisen kotelon, joka ei vaadi veden syöttöä ja varmistaa täydellisen vuotojen eston. Muut innovatiiviset tekniikat,
3. Tuotantolaitos 
Erittäin luotettavaa, kehittynyttä teknologiaa tarvitaan myös itse tuotantolaitoksilta, jotta ne voivat tuottaa korkealaatuisia, korkealaatuisia tuotteita, jotka voivat voittaa käyttäjien luottamuksen. Edistämällä tuotantolinjojen edistynyttä automaatiota ja systematisointia olemme kilpailijoita edellä parantaneet tuotteiden laatua ja tuottavuutta. Erityisesti Koyosonic-venttiiliohjatuille lyijyakuille elektrodien tuotantolinjat – akun hermokeskukset – on erikoistunut tuotesarjoittain. Nämä linjat on suunniteltu täyttämään monenlaisia ​​käyttäjien tarpeita, ja ne pystyvät reagoimaan joustavasti kaikenlaisiin muotoihin ja kokoihin. Koyosonicin tuotantoosaaminen sisältyy näiden venttiiliohjattujen lyijyakkujen jokaiseen tuotantoprosessiin. Nämä virtaviivaistetut automatisoidut tuotantojärjestelmät ovat parantaneet merkittävästi sekä laatua että tuottavuutta. Huippumodernit tilat ja puoliautomaattiset tuotantolinjat on integroitu. Tuloksena on korkein taattu tarkkuus jokaiselle tuetulle tuotteelle käyttämällä erittäin luotettavaa ja edistynyttä teknologiaa.
4. Kapasiteettitesti 
Akku purkautuu 0,3 C:n nopeudella. 120 minuutin jatkuvan purkauksen jälkeen akun jännitteen kuormituksen alaisena on oltava 1,75 VPC (C = akun nimelliskapasiteetti; esim. GP12180, C = 18AH.)
5. Jakson kestotesti 
Ympäristön lämpötilassa 77oF (25oC) Koyosonic-akku puretaan 0,2 C:n nopeudella 1,70 VPC:hen ja sitä ladataan 0,25 C:n nopeudella 2,5 VPC:hen asti, kunnes latausvirta laskee 0,01 C ampeeriin. Vähintään 175 sykliä on suoritettava ennen kuin kapasiteetti laskee alle 60 % alkuperäisestä kapasiteetista.
6. Ylilataustesti 
Täyteen ladattua akkua ylivarataan vakiovirralla 0,1 CA 48 tunnin ajan, minkä jälkeen sen annetaan levätä 2 tuntia. Sitten akku puretaan jatkuvasti 0,05 CA:n vakiovirralla, kunnes se purkautuu keskimäärin 1,75 VPC:hen. Testatun akun ulkonäön testin jälkeen tulee olla vapaa epäsäännöllisistä olosuhteista ja kapasiteetin tulee olla 95 % tai nimelliskapasiteetti.
7. Korkean kuormituksen testi 
Akku on 2 C ampeerin kuormituksessa 5 minuutin ajan, kun napajännitettä valvotaan. Läpäisemiseksi jännitteen on oltava 1,75 VPC tai korkeampi.
8. Tiivistystesti 
Täyteen ladatun akun on täytettävä seuraavat toiminnot sen jälkeen, kun sitä on ladattu yli 48 tuntia peräkkäin 0,1 CA virralla ja 24 peräkkäisen tunnin ajan 0,005 CA virralla.
9. Tiivistysreaktion tehokkuus 
Tiivistysreaktion tehokkuuden on oltava 90 % tai enemmän sähkömäärästä, joka muunnetaan 251 atm per Ah.
10. Varoventtiilin toiminta 
Varoventtiili on avattava tai suljettava virheettömästi akun sisäisen paineen alueella 30 kpa – 50 kpa.
11. Turvallisuus 
Akussa ei saa olla vuotoja tai muita vikoja.
12. Varastointitesti
Täyteen ladattua akkua säilytetään 6 kuukautta 25 ℃:n lämpötilassa, minkä jälkeen se puretaan jatkuvasti 0,05 CA:n vakiovirralla, kunnes keskimääräinen purkausjännite on 1,75 V per kenno. Kapasiteetin on tällä hetkellä oltava vähintään 60 % nimelliskapasiteetista.
13. Tärinätesti 
Täyteen ladatun akun kummallekin puolelle kohdistetaan 1 000 sykliä minuutissa täydellä amplitudilla 4 mm värähtelyä 60 minuutin ajan. Tarkista sitten, onko akku kestänyt tärinää, testaa ilman rikkoutuneita osia tai vuotoja. liittimen jännite pidetään nimellisjännitettä korkeampana.
14. Iskutesti 
Täyteen ladattu akku pudotetaan kolme kertaa ilman ylimääräistä voimaa 0,2 metrin korkeudesta kovettuneelle puulle (paksuus noin 50 mm). Tarkista sitten, onko akku kestänyt testin ilman havaittavia murtumia tai vuotoja. sen liitinjännite pidetään korkeampana kuin nimellisjännite.
15. Muut kokeet 
Muut kokeet, mikäli eritelmä edellyttää, suoritetaan eritelmässä annettujen ohjeiden mukaisesti.
Koyosonic pyrkii aina toimittamaan korkealaatuisia tuotteita maailmanlaajuisille asiakkailleen. Laatuinsinöörit ovat vahvasti mukana kaikkien valmistettujen tuotteiden laadun ja luotettavuuden arvioinnissa sekä suunnittelu- että tuotantovaiheessa. Laadunvalvontaamme korostetaan koko valmistusprosessissamme maksimoidaksemme jokaisen asiakkaan tyytyväisyyden.

9
Akkumarket