Akkumarket Turku | CM Agency
Asiakaspalvelu 8-16
puh. 0207 919 333
Myymälä ma-pe 8-16.


Varaa aika
Akun vaihtoon

Akun syvyys

Akun korkeus

Akun pituus

Ah







AGM Start-stop

Edistyksellisellä AGM Start-Stop järjestelmällä varustettuihin ajoneuvoihin. Kestävä, 3-4 kertainen syklinen kestävyys. Huomattavasti korkeampi käynnistysvirta varsinkin kylmissä olosuhteissa. Soveltuu toistuviin käynnistyksiin ja pysäytyksiin. Erinomainen virran vastaanottokyky myös kylmissä olosuhteissa. AGM Start-Stop akku on turvallinen, ei juoksevaa happoa. Voidaan asentaa sisätiloihin.

Koyosonic,Camel ja Mbat AGM Start-Stop akut voidaan asentaa myös tavallisen ja EFB akun tilalle kun halutaan lisää käynnistysvoimaa ja syklistä kestävyyttä. Erityisesti laitteisiin jotka varustettu runsailla sähköisillä lisävarusteilla.

 

Lajittele Ah

0 - 34 Ah 35 - 69 Ah 70 - 99 Ah 100 - 400 Ah Kaikki

Näytetään kaikki 3 tulosta

Käynnistysakku AGM Start-Stop  on suljettu kokonaisuus jossa ei ole juoksevaa happoa. Syklinen kestävyys jopa 4x tavalliseen akkuun verrattuna. Laitteet joissa ensiasennuksena on AGM Start-Stop akku on aina asennettava vastaavilla ominaisuuksilla varustettu AGM Start-Stop akku. Valikoimassamme laadukkaat Mbat AGM Start-Stop akut sekä usean autovalmistajan käyttämä Camel Original AGM Start-Stop akut. Laitteet joissa ensiasennuksena EFB Start-Stop voidaan tilalle asentaa AGM Start-Stop akku kun halutaan suurempi käynnistysteho sekä nopeampi lataantuminen. Erityisesti laitteisiin joissa runsas varustelu.

3
Akkumarket