Akkumarket Turku | CM Agency
Asiakaspalvelu 8-16
puh. 0207 919 333
Myymälä ma-pe 8-16.


Varaa aika
Akun vaihtoon

Akun syvyys

Akun korkeus

Akun pituus

AhAGM akut

AGM akkuja valikoimassamme kulutuskäyttöön sekä Start-Stop järjestelmillä varustelluihin autoihin käynnistysakkuna. AGM akku ajoneuvoihin joissa kehittynein Start-Stop järjestelmä.

Uuden ristikkotekniikan ja hopea lisäaineistuksen ansiosta AGM Start-Stop akuilla on erinomainen virran vastaanottokyky. AGM akut ovat täysin huoltovapaita.

AGM akuissa elektrolyytti on imeytetty lasikuitumattoon. AGM akkujen ristikon/levyjen valmistuksessa käytetään uusinta Con-Cast tekniikkaa.

Con-Cast tekniikka antaa AGM akuille lisää luotettavuutta ja syklistä kestävyyttä. AGM Start-Stop akkua voidaan käyttää myös vapaa-ajan akkuna. Con-Cast menetelmällä valmistetulla AGM akulla on 4-kertainen syklinen kestävyys tavalliseen akkuun verrattuna.

Akkua valittaessa on muistettava  että AGM akun tilalle voidaan asentaa vain vastaava AGM akku. AGM akut voidaan asentaa myös sisätilaan.

Suosittelemme alkuperäisen AGM akun tilalle varmatoimisia Con Cast menetelmällä valmistettuja CAMEL tai MBAT AGM akkuja. Con-Cast menetelmällä valmistetuissa AGM akuissa on levyn pintaan liimattu polyesterikangas estämään levyjen vääntymistä.

Laadukkaan ja varmatoimisen AGM akun tunnistaa useasti akun painosta. Voidaankin sanoa, mitä painavampi AGM akku sitä suurempi energiavarasto. AGM akku on suljettu, täysin huoltovapaa paketti jota ei saa avata. Tärkeää muistaa AGM akkua ladattaessa ulkopuolisella laturilla että laturi on tarkoitettu AGM akuille.

AGM akut ovat pitkäikäisiä oikein käsiteltynä ja hoidettuna. AGM akku on herkkä ylilataukselle koska AGM akussa ei ole juoksevaa happoa.

Napamallit-Kytkennät-Pohjakiinnitykset pdf

Lajittele Ah

0 - 34 Ah 35 - 69 Ah 70 - 99 Ah 100 - 400 Ah Kaikki

Akun max. mitta

170 - 235 mm 236 - 285 mm 286 - 395 mm 396 - 540 mm Kaikki

Näytetään kaikki 12 tulosta

AGM akut kehittyneimpiin Start-Stop järjestelmällisiin ajoneuvoihin.

Kestävä, jopa 3-4 kertainen syklinen kestävyys verrattuna tavallisiin akkuihin.

Käynnistysvirta 30 % suurempi, mikä vaaditaan toistuviin käynnistyksiin ja pysäytyksiin.

Erinomainen latauksen vastaanotto ja nopea lataantuminen.

360° turvallinen sijoitus, ei vuotovaaraa, suljettu rakenne.

AGM akuissa ei ole juoksevassa muodossa olevaa happoa joten voidaan asentaa turvallisesti myös sisätiloihin.

 

 

17
Akkumarket